MEIKE BATTERIGREB SONY A7/A7R/A7S
MEIKE BATTERIGREB SONY A7/A7R/A7S
MEIKE BATTERIGREB SONY A7/A7R/A7S

MEIKE BATTERIGREB SONY A7/A7R/A7S


   På lager
Varenummer: 6712
Udvid dit kamera med et batterigreb og opnå derved en række gode fordele: Bedre ergonomi og greb i kameraet – især ved horisontal fotografering, da grebet er forsynet med en ekstra udløser, så du slipper for at vride hånden rundt for at bruge kameraets udløser.
I grebet kan du desuden sætte et ekstra batteri i, så du derved har mulighed for at kører med to batterier på en gang og dermed går der endnu længere tid inden du skal skifte batteri.
På selve grebet, kan du kontrollere følgende knapper: shutter button, AF(auto focus)/MF(manual focus)/AEL(AE lock) functions, C1 custom function, two wheels

Passer til Sony A7/A7r/A7s
Erstatter Sony VG-C1EM greb
Meike batterigreb, "Så godt som originalt".
Lækker gummi belægning, sikre optimal greb og stabilitet.
Stativ gevind i bunden af grebet

VI GØR DIT BILLEDE BEDRE

HHC Distribution
HHC Distribution er et familieejet firma, som er beliggende i Skanderborg. Firmaet har eksisteret siden 2005, og drives til daglig af Hans-Henrik Pedersen. Hans-Henrik er opvokset i fotobranchen og har 30 års erfaring indenfor salg og køb af foto artikler.
HHC Distribution tilstræber hele tiden at være med, når der kommer nye interessante produkter, som kunne være til glæde og gavn for vores kunder.

KONTAKTINFO

Kundeservice
Har du spørgsmål til vores produkter eller til din ordre,  kan vi kontaktes mellem kl 9.00 og 16.00 på

Telefon: 86 30 10 10
Mail:  Salg@hhcdistribution.dk

HHC DISTRIBUTION APS   /   DANMARKSVEJ 32C   /   8660 SKANDERBORG