MEIKE BATTERIGREB NIKON D5200

MEIKE BATTERIGREB NIKON D5200


   Ikke på lager
Varenummer: 6297
Udvid dit kamera med et batterigreb og opnå derved en række gode fordele: Bedre ergonomi og greb i kameraet – især ved horisontal fotografering, da grebet er forsynet med en ekstra udløser, så du slipper for at vride hånden rundt for at bruge kameraets udløser.
Grebet giver mulighed for at sætte 2 batterier i, så du derved opnår dobbelt så lang batteritid inden du skal skifte/oplade.
Grebet findes ikke i en original version og derfor er kameraet heller forsynet med kontakter i bunden, der gør det muligt for greb og kamera at kommunikere. Derfor skal der monteres et lille kabel mellem grebet og fjernbetjeningsstikket i siden af kameraet, for at kunne udløse kameraet via grebets udløser.

Passer til Nikon D5200
Grebet findes ikke i original version
Lækker gummi belægning, sikre optimal greb og stabilitet.
Stativ gevind i bunden af grebet

VI GØR DIT BILLEDE BEDRE

HHC Distribution
HHC Distribution er et familieejet firma, som er beliggende i Skanderborg. Firmaet har eksisteret siden 2005, og drives til daglig af Hans-Henrik Pedersen. Hans-Henrik er opvokset i fotobranchen og har 30 års erfaring indenfor salg og køb af foto artikler.
HHC Distribution tilstræber hele tiden at være med, når der kommer nye interessante produkter, som kunne være til glæde og gavn for vores kunder.

KONTAKTINFO

Kundeservice
Har du spørgsmål til vores produkter eller til din ordre,  kan vi kontaktes mellem kl 9.00 og 16.00 på

Telefon: 86 30 10 10
Mail:  Salg@hhcdistribution.dk

HHC DISTRIBUTION APS   /   DANMARKSVEJ 32C   /   8660 SKANDERBORG