MEIKE BATTERIGREB FUJI XT-1 INTERVAL
MEIKE BATTERIGREB FUJI XT-1 INTERVAL
MEIKE BATTERIGREB FUJI XT-1 INTERVAL
MEIKE BATTERIGREB FUJI XT-1 INTERVAL
MEIKE BATTERIGREB FUJI XT-1 INTERVAL

MEIKE BATTERIGREB FUJI XT-1 INTERVAL


   Ikke på lager
Varenummer: 7032
Udvid dit kamera med et batterigreb og opnå derved en række gode fordele: Bedre ergonomi og greb i kameraet – især ved horisontal fotografering, da grebet er forsynet med en ekstra udløser, så du slipper for at vride hånden rundt for at bruge kameraets udløser.
I grebet kan du desuden sætte et ekstra batteri i, så du derved har mulighed for at kører med to batterier på en gang og dermed går der endnu længere tid inden du skal skifte batteri.
Denne model har desuden indbygget trådløs modtager, så med den medfølgende fjernbetjening, har du mulighed for at betjene kameraet på afstand. Fjernbetjeningen, benytter det meget stabile 2.4 GHz kanal, som sikre stabile kommunikation mellem fjernbetjening og batterigreb, i op til 100 meters afstand under ideelle forhold.
Fra fjernbetjeningen er der mulighed for at styre: udløs kamera, forsinkelse inden billedet tages, eksponeringstid, interval mellem billeder og antal billeder der skal tages.
På selve grebet, kan du kontrollere følgende knapper: Shutter Button, Twin Command Dials, AF-L Button, AE-L Button and Focus Assist Button.


Passer til Fujifilm X-T1
Erstatter Fujifilm VG-XT1
2,4 GHz trådløs fjernbetjening - rækkevidde op til 100 meter.
Udløs kameraet med fjernbetjeningen, eller programmer den som intervaltimer til fx timelapse (fx tag et billede hver 30. sekundt 100 gange - eller hver 5. sekund til du stopper den igen - du bestemmer selv interval og antal gange)
Meike batterigreb, "Så godt som originalt".
Lækker gummi belægning, sikre optimal greb og stabilitet.
Stativ gevind i bunden af grebet

VI GØR DIT BILLEDE BEDRE

HHC Distribution
HHC Distribution er et familieejet firma, som er beliggende i Skanderborg. Firmaet har eksisteret siden 2005, og drives til daglig af Hans-Henrik Pedersen. Hans-Henrik er opvokset i fotobranchen og har 30 års erfaring indenfor salg og køb af foto artikler.
HHC Distribution tilstræber hele tiden at være med, når der kommer nye interessante produkter, som kunne være til glæde og gavn for vores kunder.

KONTAKTINFO

Kundeservice
Har du spørgsmål til vores produkter eller til din ordre,  kan vi kontaktes mellem kl 9.00 og 16.00 på

Telefon: 86 30 10 10
Mail:  Salg@hhcdistribution.dk

HHC DISTRIBUTION APS   /   DANMARKSVEJ 32C   /   8660 SKANDERBORG