DNP ID+ SYSTEM M/TABLET

DNP ID+ SYSTEM M/TABLET


   På lager
Varenummer: 9858
Verdens nemmeste pasfotosystem!

DNP ID+ pasfotosystem - nemmere bliver det ikke.  System er udstyret med en avanceret biometrisk software, som automatisk tilpasser ansigtet på billedet til de gældende regler - Skabeloner til storset samtlige lande i verden - du skal ikke længere forholde til dig til størrelse på hoved, afstand fra bund til øjne  osv - billedet bliver tjekket  af softwaren og giver en advarsel hvis der er krav som ikke er opfyldt.
Smarte funktioner til at gemme billederne ud på USB stik eller sende på mail, så der nemt kan laves mersalg af digitale filer, uden at skulle til at tilskære i redigeringsporgram og efterfølgende have sendt mailen afsted i et tredje program - alt klares fra ID+ systemet i samme proces. Alt opbevares og sendes i krypteret form og slettes automatisk efterfølgende, så alle GDPR regler overholdes


VI GØR DIT BILLEDE BEDRE

HHC Distribution
HHC Distribution er et familieejet firma, som er beliggende i Skanderborg. Firmaet har eksisteret siden 2005, og drives til daglig af Hans-Henrik Pedersen. Hans-Henrik er opvokset i fotobranchen og har 30 års erfaring indenfor salg og køb af foto artikler.
HHC Distribution tilstræber hele tiden at være med, når der kommer nye interessante produkter, som kunne være til glæde og gavn for vores kunder.

KONTAKTINFO

Kundeservice
Har du spørgsmål til vores produkter eller til din ordre,  kan vi kontaktes mellem kl 9.00 og 16.00 på

Telefon: 86 30 10 10
Mail:  Salg@hhcdistribution.dk

HHC DISTRIBUTION APS   /   DANMARKSVEJ 32C   /   8660 SKANDERBORG