Collage rammer

Her finder du et stort og varieret udvalg af collagerammer i rammeprofilerne: Ariba, Milano & Slim træ.

Ariba:
Rammerne er blandt vores mest solgte rammer.
Den dybe ramme profil og bredde profil giver et elegant og luxiøst indtryk. Selve profilen er lavet i MDF og malet i en flot sort tone.
Alle rammerne leveres med passepartout i syrefrit karton, der giver en flot og elegant indramning.  Alle rammerne leveres med klart glas. Rammerne laves i forskellige størrelser med plads til 10x15 cm og 13x18 cm billeder.

Milano:
En tidsløs profil i 20x20mm med skarp kant. Milano collage rammerne kan fåes i farvene sort, lys eg og mørk eg.
Milano profilen laves også i standard ramme mål. Passepartouterne er også i denne serie lavet i syrefrit karton.

Slim træ:
En flot og klassisk enkel sort træ profil, der vil pynte i et hvert hjem. Slim træ collage rammerne leveres med klart glas. Rammerne laves i forskellige størrelser med plads til 10x15 cm og 13x18 cm billeder. Alle rammerne leveres med høj kvalitet passepartout i syrefrit karton, der gør det nem at udskifte billeder og lave en flot galleri ramme.
 
VI GØR DIT BILLEDE BEDRE

HHC Distribution
HHC Distribution er et familieejet firma, som er beliggende i Skanderborg. Firmaet har eksisteret siden 2005, og drives til daglig af Hans-Henrik Pedersen. Hans-Henrik er opvokset i fotobranchen og har 30 års erfaring indenfor salg og køb af foto artikler.
HHC Distribution tilstræber hele tiden at være med, når der kommer nye interessante produkter, som kunne være til glæde og gavn for vores kunder.

KONTAKTINFO

Kundeservice
Har du spørgsmål til vores produkter eller til din ordre,  kan vi kontaktes mellem kl 9.00 og 16.00 på

Telefon: 86 30 10 10
Mail:  Salg@hhcdistribution.dk

HHC DISTRIBUTION APS   /   DANMARKSVEJ 32C   /   8660 SKANDERBORG