BE HELLO 3-I-1 LENS SÆT SORT
BE HELLO 3-I-1 LENS SÆT SORT
BE HELLO 3-I-1 LENS SÆT SORT

BE HELLO 3-I-1 LENS SÆT SORT


   På lager
Varenummer: 8679
Smart filtersæt til din mobil, som lader dig tage endnu bedre billeder.
Kitttet består af 3 objektiver der nemt kan monteres på din mobil.
180 graders fiskeøje, gør at du får et ekstremt bredt synsfelt på dine billeder og samtidig også tilføjer en sjov effekt hvor ting tæt på kameraet fremtræder meget større end de er i virkeligeheden.
0,67x vidvinkelkonverter, gør ligeledes at du kan få mere med på motivet, men uden at du får den samme misvisende og krumme effekt som på fiskeøjet.
Macrokonverter der kombineres med vidvinkelkonverteren og gør kameraet i stand til at fokusere helt tæt på motiver, så du f.eks. kan tage billeder af insekter og blomster helt tæt på.
Objektiverne monteres nemt på i en holder, forsynet med en klemme, som sættes ned foran kameraet på din mobil. Derfor kan den bruges på alle mobiltelefoner, uden at der kræves et specielt cover eller at mobilen tages ud af coveret først.  
VI GØR DIT BILLEDE BEDRE

HHC Distribution
HHC Distribution er et familieejet firma, som er beliggende i Skanderborg. Firmaet har eksisteret siden 2005, og drives til daglig af Hans-Henrik Pedersen. Hans-Henrik er opvokset i fotobranchen og har 30 års erfaring indenfor salg og køb af foto artikler.
HHC Distribution tilstræber hele tiden at være med, når der kommer nye interessante produkter, som kunne være til glæde og gavn for vores kunder.

KONTAKTINFO

Kundeservice
Har du spørgsmål til vores produkter eller til din ordre,  kan vi kontaktes mellem kl 9.00 og 16.00 på

Telefon: 86 30 10 10
Mail:  Salg@hhcdistribution.dk

HHC DISTRIBUTION APS   /   DANMARKSVEJ 32C   /   8660 SKANDERBORG